Muziek Oordoppen

29,95

Muziek Oordoppen

- +
Geniet van muziek festivals en concerten zonder het risico op gehoorbeschadiging. Bescherm je gehoor met behoud van de beste akoestiek en een superieure geluidskwaliteit. Met Shush muziek oordoppen ben je altijd klaar voor een feestje met veel lawaai!
  • 23 decibel minder geluid
  • Superieure geluidskwaliteit met de minste vervorming
  • Heldere en natuurgetrouwe muziekbeleving blijft behouden
  • Gesprekken verstaanbaar zonder de oordoppen uit te doen
  • Ultiem draagcomfort om de hele dag of nacht te feesten
  • Nooit meer een piep in je oor na afloop
  • Speciaal ontworpen voor muziekfestivals en concerten
  • Stijlvolle lichtblauwe kleur die past bij elk outfit
4.5

0 beoordelingen

Waarom zijn Shush oordoppen de beste keuze

Universele maat. Drie-in-één

3-laagse pasvorm van small naar large
Past perfect in bijna elk oor!

KERAMISCH FILTER

Helder en natuurgetrouwe geluidskwaliteit

Ons unieke keramische filter zorgt voor een natuurgetrouwe geluidsbeleving. Het gladde oppervlak van het keramiek, geleid geluidsgolven vele malen beter dan geluidsabsorberende plastic filters. Met als resultaat dat het geluid gedempt wordt, zonder vervorming. De venturi-vorm van het geluidkanaal zorgt daarbij voor een betere doorstroom van de geluidsgolven, samen zorgt dit voor de superieure klank. Met een hoge dempingswaarde (SNR 23 decibel) bieden de oordoppen een optimale bescherming tegen harde muziek. Voordeel van de geluidskwaliteit? Gesprekken zijn zelfs beter te verstaan met Shush oordoppen in en je hoeft geen moeite te doen, het gedempte geluid klinkt heel natuurlijk, waardoor je niet zo snel vermoeid raakt door geluid.

Gratis aluminum bewaarkoker

Bewaar je oordoppen schoon en droog voor een goede hygiëne van je oor.

BESTE BESCHERMING

Filter binnenin de oordoppen

De beste gehoorbescherming is niet welke het meeste geluid dempt. Vooral wanneer je ze gebruikt voor muziek festivals en concerten, is het belangrijk dat je gehoor beschermt wordt met een geluidsfilter. Daarmee lever je zo min mogelijk in op de geluidsbeleving en geluidskwaliteit. Shush oordoppen hebben een keramisch filter dat een kristalhelder en onvervormde geluidskwaliteit behoudt. Shush oordoppen zijn de enige met het filter binnenin de oordoppen. Met Shush ben je daardoor ook effectief beschermd wanneer je een kleine gehoorgang hebt en de oordoppen slechts tot de eerste lamellen in je oren passen. Oordoppen van Shush zijn daardoor 3-in-1 (L, M, S). Het synthetisch rubber van de Shush oordoppen is bovendien ruwer dan gladde silliconen oordoppen. Daardoor blijven ze beter in je oor zitten. Deze eigenschappen samen maken Shush de beste gehoorbescherming ter wereld!

PUUR & ONVERVORMD GELUID

Bescherm je gehoor zonder concessies te doen aan de geluidskwalitiet.

ULTIEM DRAAGCOMFORT

Perfect-fit, hypolallergeen en allergievrij

Shush oordoppen zijn gemaakt van duurzaam synthetisch rubber. Dit zachte en comfortabele materiaal bevat geen giftige of gevaarlijke stoffen. De oordoppen zijn hypoallergeen en silliconenvrij. Dit betekent geen allergische reactie en geen huidirritatie. In tegenstelling tot gladde silliconen oordoppen blijven onze rubberen oordoppen veel beter in je oor zitten. Je hoeft ze niet uit te doen om een gesprek te voeren met iemand anders. Het ontwerp met drie lamellen past in bijna elk oor en is 3-maten-in-1. De oordoppen zijn meer dan 365x herbruikbaar. Samen zorgt dit voor een ultiem draagcomfort. Geniet zonder risico op gehoorschade, elke dag, de hele dag van feesten en muziek.

Gesprekken moeiteloos te verstaan

Spraakfrequentie is goed hoorbaar
zonder de oordoppen uit te hoeven doen.

Altijd klaar voor een feestje!

Shush Acoustic oordoppen zijn perfect voor muziekliefhebbers. Ze beschermen je gehoor zonder in te leveren op geluidskwaliteit en de beleving! Goede gehoorbescherming op festivals en concerten is essentieel. Langdurige blootstelling aan harde muziek (boven 85 dB) kan al snel leiden tot gehoorbeschadiging. Op veel evenementen ligt het decibelniveau rond de 103 dB wat al vanaf 3 minuten schadelijk kan zijn. Shush dempt het geluid met een SNR van 23 dB en brengt het geluid dus naar een veilig niveau van 80 dB. Hierdoor kun je de hele dag zorgeloos en beschermd genieten van harde muziek. Kies Shush oordoppen voor de beste geluidsbeleving bij muziek festivals, concerten en andere evenementen of feesten waar veel lawaai wordt gemaakt! Deze muziek oordoppen worden ook veel gebruikt in sportscholen en bioscopen waar het volume soms hard staat.

Geen piep meer in je oor

Minder druk op je oren. Minder vermoeidheid door geluid. Geen overbelasting of schade aan je gehoor.

Nooit meer die vervelende piep in je oor

Iedereen kent het wel, na een avond stappen of bezoek aan een festival of concert hoor je een vervelende piep in je oor. Ook wel een 'akoestische kater' genoemd. Het ontstaat door (langdurige) blootstelling aan te harde muziek. Beschadigde gehoorcellen geven een signaal door aan je hersenen wat die piep veroorzaakt die je dan ineens hoort. In veel gevallen verdwijnt het piepen of fluiten in je oren vanzelf, maar ongeveer 5% van de volwassen bevolking lijdt aan ernstige tinnitus, een blijvend fantoomgeluid, meestal piepen, suizen of brommen. Deze gehoorschade is onherstelbaar en tinnitus is niet te genezen. Bescherm je gehoor daarom altijd als je uitgaat om te voorkomen dat je later gehoorverlies ervaart en een hoortoestel moet dragen.

DUURZAAM & MILIEUVRIENDELIJK

Meer dan 365x herbruikbaar,
Recyclebaar & milieuverantwoord. Plasticvrij verpakt!

Voor professionals

Shush Acoustic gehoorbeschermers worden op feesten en festivals gebruikt door bezoekers, artiesten en iedereen werkzaam in de horeca- of evenementenbranche. Artiesten zoals DJ's en dansers kiezen voor Shush vanwege het behoud van een natuurgetrouwe geluidskwaliteit. Ook podiumbouwers, crew, beveiligingspersoneel, horecamedewerkers, licht- en geluidstechnici en andere professionals, profiteren van Shush oordoppen. Met name in de horeca bieden deze gehoorbeschermers een voordeel, omdat je mensen aan de bar nog beter kunt verstaan dan zonder gehoorbescherming.

Gecertificeerde gehoorbescherming

In overeenstemming met internationale normen voor de EU, Noord-Amerika, Australië en Nieuw Zeeland.

Gecertificeerde gehoorbescherming

De ontwikkeling van gehoorbescherming is een serieuze zaak. Gehoorschade onder bezoekers van concerten en festivals is een groeiend probleem. Gehoorschade is onomkeerbaar en voorlopig nog niet te genezen. Het valt daarom binnen de zwaarste categorie voor beschermingsmiddelen (categorie 3) en voldoet daarmee aan strenge voorwaarden. Shush Acoustic gehoorbescherming is gecertificeerd in overeenstemming met de Europese verordening op persoonlijke beschermingsmiddelen (EU) 2016/425 PBM. Met een SNR van 23 decibel. Shush is onafhankelijk getest door het Duitse PZT GmbH, conform de volgende standaarden: EN 352-2:2020 (Europa), ANSI S3.19-1974 (VS), CSA Z94.2-02 (Canada) en AS/NZS 1270:2002 (Australië / Nieuw-Zeeland). Productcontrole conform module C2 wordt jaarlijks uitgevoerd door PZT GmbH (notified body nummer: 1974).

CE-marking-logo   Certified Product logo   Environmental Protection Agency logo   ANSI logo   CSA logo

×

Login

Continue as a Guest