Focus Oordoppen

29,95

Focus Oordoppen

- +
Afleiding door geluid leidt vaak tot concentratieproblemen en vermoeidheid. Shush Focus dempt storende geluiden met een SNR van 24 decibel. Door geluiden onder de 50 decibel te brengen (een normaal gesprek is 60 dB) ben je minder snel afgeleid. Minder (geluid)prikkels zorgen voor een betere concentratie en een productievere werkdag. Shush Focus oordoppen behouden een superieure geluidskwaliteit, waardoor je collega's met gemak blijft verstaan, zonder de oordopjes uit te hoeven doen. De voordelen van een kantoortuin (snelle communicatie onderling, betere samenwerking, snellere innovatie en informele contacten) blijven daardoor behouden. De perfecte geluidsonderdrukking, zonder jezelf af te sluiten van je collega's. Comfortabel en onopvallend de hele dag te dragen.
4.9

0 beoordelingen

Universele pasvorm, één maat

Perfecte pasvorm met 3 lagen van klein naar groot

DE BESTE CONCENTRATIE OORDOPPEN

Mede dankzij het keramisch filter is Shush de beste oordop ter wereld. Minder afleiding verbetert de focus op je werk, studie of wanneer je ongestoord een boek wil lezen. Het verhoogt de productiviteit en effectiviteit. Het keramisch filter met venturi kanaal (een dubbele trechtervorm) zorgt niet alleen voor een betrouwbare demping maar ook voor een natuurlijke klank. Muziek hoor je puur en onvervormd. Gesprekken met collega’s of huisgenoten blijf je moeiteloos verstaan, zonder dat je de oordoppen uit hoeft te doen. Sluit je jezelf dus niet af van je omgeving met grote koptelefoons. Maar demp de storende geluiden om je heen met Shush Focus oordoppen.

 • KERAMISCH FILTER

  Puur en onvervormd geluid

 • BETERE CONCENTRATIE

  Minder afleiding van storend geluid

 • ULTIEM COMFORT

  Perfecte pasvorm & allergievrij

 • SILICONENVRIJ

  Allergievrij, zonder huidirritatie

Gratis aluminium bewaarkoker

Bewaar je oordoppen schoon en droog voor een goede hygiëne van je oren.

KERAMISCH FILTER

Puur & onvervormd geluid

De combinatie van de venturi-vorm (een dubbele trechter, dus geen recht kanaal) met het gladde oppervlak van het keramiek, zorgen samen voor de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van ons keramisch filter. Geluidsgolven worden op de juiste manier afgebroken zodat het geluid zo weinig mogelijk wordt vervormd. Gesprekken met mensen dichtbij blijven moeiteloos te verstaan en ook muziek op de werkvloer kun je onvervormd blijven luisteren. Je bent dus minder snel vermoeid en kunt je beter concentreren. Met een SNR waarde van 24 decibel brengen ze zelfs het geluid van een stofzuiger onder de 50 dB (een stofzuiger produceert geluid rond de 70 dB). Het geluid wordt niet gedempt tot doffe klanken maar je hoort een puur en onvervormd geluid.

PUUR & ONVERVORMD GELUID

Omgevingsgeluid wordt 24 decibel gedempt
zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit.

MINDER AFLEIDING

Storend geluid wordt gedempt

Shush Focus is ontwikkeld voor mensen die snel afgeleid zijn door prikkels in de omgeving. Vooral op kantoortuinen worden mensen de gehele dag uit hun concentratie gehaald door collega’s die hard praten tijdens het bellen, door meldingen op telefoons, onderling overleg tussen collega’s, het in- en uitlopen van mensen, af en toe een praatje of een grapje onderling, iemand die onderweg is naar de printer of de koffiemachine, door collega’s die schelden op niet goed werkende software, hardware of een trage internetverbinding, de hele dag is er afleiding. Focus oordoppen zorgen voor een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

LANGSTE LEVENSDUUR

Gebruik ze elke dag, de hele dag
Na 365 dagen hergebruik nog steeds als nieuw.

ULTIEM COMFORT

Perfect-fit, hypoallergeen en silliconenvrij

Shush oordoppen zijn gemaakt van duurzaam synthetisch rubber (TPE). Dit zachte en comfortabele materiaal bevat geen giftige of gevaarlijke stoffen. De oordoppen zijn hypoallergeen en silliconenvrij. Dit betekent geen allergische reactie en geen huidirritatie. In tegenstelling tot gladde silliconen oordoppen blijven onze rubberen oordoppen veel beter zitten in je oor. De drie-laagse paddenstoelenvorm, van small tot large, past in bijna elk oor. De oordoppen zijn na 365 dagen te hergebruiken nog steeds als nieuw. Dit alles zorgt voor een ultiem draagcomfort. Ideaal dus om elke dag, de hele dag te dragen tijdens je werk. Je hoeft ze ook niet uit te doen om een gesprek te voeren met een collega.

DUURZAAM & MILIEUVRIENDELIJK

Herbruikbaar, Recyclebaar & milieuverantwoord.
Plasticvrij verpakt!

BETERE CONCENTRATIE

Geluidsoverlast tijdens je werk of studie zorgt voor concentratieproblemen en vermoeidheidsverschijnselen. Boven de 50 dB heeft geluid een serieus effect op concentratie en welzijn. Als je aan het werk bent en de hele dag geluid om je heen hebt kost dat veel extra energie. Je wordt voortdurend afgeleid én als je je dan moet concentreren kost dat extra veel moeite. Streven naar een optimale samenwerking op kantoor is belangrijk maar bij veel werkzaamheden moet je je kunnen focussen. Wanneer dat niet lukt gaat dat ten koste van het werkplezier en kunnen we onverschillig worden naar onze collega’s. Met Shush Focus wordt omgevingsgeluid gedempt tot een prettig werkbaar niveau. Door minder afleiding ben je veel productiever en heb je minder last van stress.

Gesprekken goed verstaanbaar

Gesprekken zijn moeitelooste te verstaan
zonder de oordoppen uit te hoeven doen.

VOOR WERK EN STUDIE

Focus oordoppen zijn niet alleen ontwikkeld voor kantoortuinen. Ze zijn ook ideaal als je moet studeren in een druk studentenhuis, in de trein of in een druk schoolgebouw. Door minder afleiding studeer je veel effectiever en dat verlaagt natuurlijk de werkdruk. De oordoppen zijn ook onmisbaar als je thuis werkt en last hebt van geluid van kinderen, andere huisgenoten of lawaai van de buren. Daarnaast kun je ze prima gebruiken als je gewoon even ontspannen een boek wil lezen. Helemaal handig op drukke plekken zoals bijvoorbeeld een stationscafé.

100% Nederlands product

Ontworpen en gemaakt in Nederland!
Conform internationale normen en kwaliteitseisen.

Milieuvriendelijk

Duurzaam, recyclebaar en/of biologisch afbreekbaar

 • Shush oordoppen worden gemaakt van recyclebaar, silliconevrij en hypoallergeen synthetisch rubber (TPE) en bevat geen giftige of gevaarlijke stoffen. De eigenschappen van dit materiaal zorgen voor een uitzonderlijke lange levensduur.
 • Ons filter is gevormd uit duurzaam keramiek (zirkoniumoxide).
 • De bewaarkoker is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium met een rubber ring.
 • De verpakking is gemaakt van FSC gecertificeerd karton.
 • De houder in de verpakking is gemaakt van bagasse (gemaakt van suikerriet pulp). Dit materiaal is volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar.
 • Zelfs onze sluitzegels zijn gemaakt van gerecycled materiaal met biologisch afbreekbare lijm.


FSC-responsible forestry   Recycling symbol   Eco friendly

×

Login

Continue as a Guest