Motor Oordoppen

29,95

Motor Oordoppen

- +
Met Shush Biker Earplugs blijf je genieten van de geluidservaring tijdens het motorrijden en ben je toch beschermd tegen schadelijk lawaai van de windruis.
  • SNR: 24 decibel (Single Number Rating)
  • Superieure geluidskwaliteit, blijf geniet van je motorgeluid
  • Moeiteloos gesprekken verstaan met andere motorrijders
  • Luister probleemloos naar muziek, navigatie of bellen via het intercom systeem
  • Waarschuwingen in het verkeer goed hoorbaar
  • Minder snel vermoeid en dus alert op het verkeer
  • Meer dan 365x te hergebruiken
  • Ultiem draagcomfort, ook voor lange tourritten
5.0

0 beoordelingen

Waarom is Shush Earplugs de beste keuze?

Klik op de spots en ontdek alle voordelen van Shush

Universele maat. Drie-in-één

3-laagse pasvorm van small naar large
Past perfect in bijna elk oor!

KERAMISCH FILTER

Puur, Onvervormd & Natuurgetrouw geluid

Shush Biker oordoppen geven de beste bescherming tegen schadelijk geluid op de motor. De combinatie van de venturi-vorm (een dubbele trechter, dus geen recht kanaal) met het gladde oppervlak van de keramiek, zorgt samen voor de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van ons keramisch filter. Geluidsgolven worden op de juiste manier afgebroken zodat het geluid zo weinig mogelijk wordt vervormd. Muziek klinkt puur en onvervormd en gesprekken met mensen dichtbij blijven goed verstaanbaar. Met een SNR waarde van 24 decibel (gemiddelde geluidsdemping) bieden ze optimale bescherming van je gehoor zonder concessies te doen aan de geluidsbeleving. Geen doffe klanken maar een helder en natuurgetrouw geluid, het is alsof je gewoon de volumeknop zachter zet.

Gratis aluminium bewaarkoker

Bewaar je oordoppen schoon en droog voor een goede hygiëne van je oor.

BESTE BESCHERMING

Filter in de oordop

Het keramisch filter maakt Shush de beste oordoppen ter wereld. Het gaat er niet om dat het meeste geluid wordt gedempt, maar dat je gehoor beschermd wordt en je ondertussen toch alles op een natuurlijke manier blijft horen. Shush oordoppen zijn de enige universele oordoppen met het filter stevig gepositioneerd binnenin de oordop. Hierdoor hoef je de oordoppen niet tot diep in je oren te duwen om al het geluid te dempen. Ook als je een kleine gehoorgang hebt, en alleen de eerste laag in je oor past, ben je goed beschermd. Wanneer je de oordoppen in hebt zit het filter ook daadwerkelijk in de gehoorgang (in tegenstelling tot veel andere oordoppen waarbij het filter op het uiteinde van het steeltje zit). Omdat het synthetische rubber waarvan de oordoppen zijn gemaakt ruwer is dan siliconen, blijven ze bovendien beter zitten in je oor. Al deze eigenschappen zorgen voor de beste bescherming van je gehoor.

Betere concentratie

Minder vermoeidheid door geluid. Minder inspanning om te luisteren. Betere aandacht op de weg.

ULTIEM COMFORT

Perfect-fit, hypoallergeen en silliconenvrij

Shush oordoppen zijn gemaakt van duurzaam synthetisch rubber. Dit zachte en comfortabele materiaal bevat geen giftige of gevaarlijke stoffen. De oordoppen zijn hypoallergeen en silliconenvrij. Dit betekent geen allergische reactie en geen huidirritatie. In tegenstelling tot gladde silliconen oordoppen blijven onze rubberen oordoppen veel beter zitten in je oor. De drie-laagse paddenstoelenvorm, van small tot large, past in bijna elk oor. Deze motor oordoppen gaan bovendien veel langer mee dan andere silicone oordoppen en zijn minimaal 365 x te hergebruiken. Dit alles zorgt voor een ultiem draagcomfort. Ideaal dus om elke dag, de hele dag te dragen. Zeer geschikt voor lange ritten op de motor. Je hoeft ze ook niet uit te doen om een gesprekken te verstaan.

Gesprekken moeiteloos te verstaan

Gesprekken met mede-motorrijders en
telefoongesprekken via intercom blijven perfect hoorbaar.

Bescherming tegen windruis

Shush Biker earplugs dempen het lawaai van windruis onder de helm. Bij een snelheid van 100 km/uur kan windruis al een volume produceren van 95 dB. Dat betekent dat je na een kwartier rijden op deze snelheid al het risico hebt op gehoorschade. Hoe sneller je rijdt, hoe harder de windruis, hoe groter de kans op gehoorschade. Shush Biker beschermt je gehoor en verbetert je focus op het verkeer. Voor zowel lange tour ritten, voor races of gewoon voor je dagelijkse woon-werk-verkeer.

DUURZAAM & MILIEUVRIENDELIJK

Herbruikbaar, recyclebaar, biologisch afbreekbaar, plasticvrij

Betere Concentratie

Veilig motorrijden vraagt om goede concentratie en alertheid. Vermoeidheid en afleiding op de motor zijn gevaarlijk, zowel voor jezelf als je medeweggebruikers. Als je moe bent en je de aandacht op het verkeer verliest, loop je het risico om een fout te maken. Dit kan weer leiden tot een ongeluk met mogelijk ernstige gevolgen. Met onze motor oordoppen bescherm je niet alleen je gehoor, maar verbeter je ook je concentratie. Omdat het geluid onvervormd gedempt wordt, en het dus minder moeite kost om te horen, ben je minder snel vermoeid. Verkeerssignalen en waarschuwingen blijven dankzij het keramisch filter goed hoorbaar. Hierdoor houd je de aandacht beter vast op de weg en op het verkeer. Shush motor oordoppen zijn dus niet alleen veilig voor je oren, maar het is ook veiliger in het verkeer!

Langste levensduur

Na 365 dagen hergebruik nog steeds als nieuw.
Gebruik ze elke dag, de hele dag!

Reguleer luchtdruk

Shush Biker motor oordoppen zijn ontwikkeld om het gehoor van motorrijders te beschermen tegen windruis. Maar wist je dat de oordoppen ook worden gebruikt om windruis te verminderen tijdens het rijden in cabrio's met het dak open? Bovendien zijn Shush Biker oordoppen ideaal voor iedereen die tijdens het reizen met het vliegtuig last krijgt van oorpijn. Het keramisch filter reguleert de verandering van luchtdruk bij het stijgen of dalen. Daarbij verminderen de oordoppen het vervelende geluid in de cabine, maar blijf je gesprekken met mensen naast je of met de cabin crew goed verstaan. Met Shush oordoppen genieten je oren gegarandeerd van een ontspannen en comfortabele vlucht.

100% Nederlands product

Ontworpen en geproduceerd in Nederland!
Conform internationale normen en kwaliteitseisen.

Gecertificeerde gehoorbescherming

De ontwikkeling van gehoorbescherming is een serieuze zaak. Het gebulder van de wind tijdens het rijden is het meest schadelijk. Gehoorschade is onomkeerbaar en voorlopig nog niet te genezen. Het valt daarom binnen de zwaarste categorie voor beschermingsmiddelen (categorie 3) en voldoet daarmee aan strenge voorwaarden. Shush Biker gehoorbescherming is gecertificeerd in overeenstemming met de Europese verordening op persoonlijke beschermingsmiddelen (EU) 2016/425 PBM. Alle oordoppen van Shush zijn onafhankelijk getest door het Duitse PZT, conform de volgende internationale standaarden: EN 352-2:2020 (Europa), ANSI S3.19-1974 (VS), CSA Z94.2-02 (Canada) en AS/NZS 1270:2002 (Australië / Nieuw-Zeeland). Productcontrole conform module C2 wordt jaarlijks uitgevoerd door PZT GmbH (notified body nummer: 1974).

×

Login

Continue as a Guest